About Us

hartanah impian anda bakal menjadi kenyataan

cheguhartanah.com merupakan satu laman yang membantu anda sama ada memilih, membeli, menjual serta menyewakan hartanah.

Kami merupakan pakar dalam mencari pembeli serta penyewa unit hartanah anda.

Dengan rangkaian hubungan kami dengan agensi hartanah lain serta hubungan dengan ‘client-client’ kami yang ramai  kami boleh membantu anda mencari pembeli, penyewa serta penjual unit hartanah yang anda inginkan.

Siapa
chegu hartanah

Saya MOHD NAIM AZRAN dan team saya merupakan perunding hartanah yang pakar dalam kawasan KUALA LUMPUR, SELANGOR dan PUTRAJAYA.

Dengan rangkaian rakan ‘marketing’ kami dalam urusan hartanah. Dengan rakan yang strategik, sudah pasti kami mampu untuk mendapatkan dengan mudah dan ramai pembeli, penjual (Buyer, Seller, Tenat) yang berpotensi untuk unit hartanah anda. Kami juga mempunyai rangkaian dengan ramai BANKER serta LAWYER yang mampu membantu urusan pembiayaan serta perundangan anda dalam membuat sebarang urusan melibatkan hartanah.

Kami juga boleh menguruskan anda untuk menggunakan pembiayaan bersama LPPSA (LEMBAGA PEMBIAYAAN  PERUMAHAN SEKTOR AWAM) bagi kakitangan kerajaan.

ANDA cuma perlu memilih unit hartanah yang anda sukai, kami akan uruskan SEMUANYA.

Naim Azran

"

Pengasas // PErunding hartanah

NAIM AZRAN

Saya percaya, pembelian dan penjualan hartanah bukanlah sesuatu yang sukar jika mempunyai ilmu yang betul. 

Elakkan dari ditipu oleh BROKER HARTANAH di luar sana yang mengenakan kadar bayaran yang begitu tinggi dalam menggunakan servis mereka.

Keutamaan saya bukanlah menjual, tetapi lebih kepada membina hubungan jangka masa panjang dengan setiap client saya. Saya akan berkongsi apa-apa sahaja pengetahuan yang saya ada berkaitan hartanah kepada anda.