Tidak Tahu Cara Untuk Memiliki Hartanah Idaman Sendiri?

Biar saya bantu anda sehingga anda menerima kunci hartanah idaman anda

Langkah-Langkah dan Proses Membeli Hartanah

1 - Bincang Keperluan Anda

Kami akan membuat satu sesi temujanji dengan anda untuk memahami lebih lanjut 'requirement' serta matlamat anda memiliki hartanah. Kami akan mendapatkan hartanah terbaik untuk anda.

2 - Mengira Kelayakan

Kiraan kelayakan berdasarkan kepada pendapatan anda agar pembiayaan hartanah anda mudah diluluskan.

3 - Menyenaraikan Hartanah Sesuai

Kami akan menyenaraikan beberapa hartanah yang sesuai bergantung kepada kelayakan pendapatan, 'requirement' serta matlamat anda.

4 - Viewing Hartanah

Kami akan membuat temujanji dengan pihak pemilik hartanah untuk sesi 'viewing' agar anda dapat melihat dan menilai sendiri hartanah yang dicadangkan.

5 - Negosiasi Harga

Jika anda berminat dengan hartanah tersebut, kami akan mewakili anda bagi membuat rundingan untuk mendapatkan harga terbaik bagi hartanah tersebut.

6 - Pembiayaan & Guaman

Kami akan membantu anda untuk urusan pembiayaan serta guaman sehingga serahan kunci hartanah anda.

Hubungi Kami

Sila isikan maklumat pada borang ini. Perunding kami akan hubungi anda dalam masa terdekat

Dengan menekan ‘Hantar’ saya dengan ini membenarkan cheguhartanah.com untuk memproses data peribadi saya. Dengan memberikan kebenaran ini, saya:

* Bersetuju untuk cheguhartanah.com untuk memproses data peribadi saya seperti Akta Perlindungan Data Peribadi 2010.

* Tahu bahawa saya mempunyai pilihan untuk tidak menggunakan perkhidmatan yang disediakan oleh cheguhartanah.com, yang mana data peribadi saya tidak lagi boleh digunakan untuk apa jua tujuan.

* Dengan memuatnaik data peribadi kepada cheguhartanah.com, saya telah membaca dan bersetuju dengan Dasar Privasi dan Terma & Syarat dan telah menyetujui cheguhartanah.com untuk menyimpan dan menggunakan data peribadi saya.